afsd

O NAMA

A&G POLYART je porodična firma osnovana 24.03.2006 godine. Osnovna delatnost firme je proizvodnja predmeta od plastike. Uzevši u obzir zahteve kupaca koji se odnose na kvalitet proizvoda, u proizvodnji koristimo materijale koji ispunjavaju sve standarde u vezi sa ispravnošću proizvoda. Firma A&G POLYART je veoma mlada firma željna uspeha i dokazivanja, a samo predanim radom, uvođenjem inovacija na polju tehnologija to može i ostvariti.

Želja i primarni cilj firme je da pre svega kvalitetom osvoji tržište. Za tako nešto su potrebni znanje, iskustvo, ambicija - MI TO IMAMO!

ŠTA MI RADIMO

MI PROIZVODIMO

PROIZVODE IZ OBLASTI FARMACEUTSKE AMBALAŽE I LABORATORIJSKOG POTROŠNOG MATERIJALA, PO EVROPSKIM STANDARDIMA.

NAŠA VIZIJA

Biti prepoznatljiv. Biti primer drugima. Biti lider. Podizanjem svesti svakog od nas, koji čine našu kompaniju, razvijati osećaj odgovornosti prema proizvodima i našim klijentima, jer samo tako će klijent biti zadovoljan. Našim primerom utabati stazu za buduće generacije, gde će osnovni princip biti - kvalitet je na prvom mestu. Ako imate kvalitet, imate i zadovoljnog klijenta.

NAŠA MISIJA

Obezbediti našim klijentima najkvalitetnije proizvode. To je ono čemu težimo. Svakodnevno usavršavanje, učenje, razvijanje kako poslovne, tako i lične kulture u odnosima sa našim klijentima. Podizanje nivoa profesionalizma na najviši nivo, uspostavljanje komunikacije i odnosa sa našim klijentima tako da jasno bude istaknuto da nam je njihovo zadovoljstvo našim proizvodima najbitnije. Odnosimo se prema našim klijentima onako kako bismo želeli da se oni odnose prema nama.

Sve ovo, uz svakodnevno tehnološko usavršavanje, je neophodno da bi naša kompanija i ljudi koji je čine, bili sinonim za kvalitet, odgovornost, profesionalizam, korektnost.

NAŠA
LOKACIJA

[wpgmza id="1"]